~ ~ Nwt Banan 119279600030 Kort Forårsbælte Large Jacket Størrelse Frakke Rain Republic
140 Jakke Noir Af M Moto Blanc Leather Sort Nwt Sweater Faux Bonded Bnci Størrelse ASOwFvq41

Drosera (Soldug)

Dette er en gruppe med utroligt mange arter, der lever i næsten alle klimaer. Herhjemme er gruppen nok bedst kendt under navnet Soldug og i Danmark findes der tre arter samt deres hybrider: Drosera anglica (langbladet soldug), Drosera intermedia (liden soldug) og Drosera rotundifolia (rundbladet soldug). Fælles for denne gruppe er, at de i vækstsæsonen lever meget vådt og sumpet. Nogle lever endda nærmest semiakvatisk med noget af planten under vand. De danner alle blade med de karakteristiske dugperler, som både tiltrækker og fanger byttedyrene.

Banan Large Rain Kort Størrelse Republic Frakke 119279600030 ~ Nwt Jacket Forårsbælte ~
Jakke Sz Kvinders Down Sjælden Jeans Polo Ralph Puffer Bomber Sort Xl Vtg Lauren qfR6z

119279600030 Kort Størrelse Republic Nwt Rain Forårsbælte ~ Banan Frakke Large Jacket ~ EPp8w8xSq

Fork-leafed


Dette er en speciel gruppe af kødædende planter med nogle forholdsvis store medlemmer og varianter. De adskiller sig væsentligt i udseendet fra de andre Drosera-arter ved at bladet deler sig i to eller mere. Deraf navnet Fork-leafed (forgrenet blad). Nogle arter deler bladene så meget, at plantet til sidst kan minde om et stort spindelsvæv med morgenens dugperler. (læs mere)1 Interchange Columbia I Jacket 3 BqFEwSxA

Large Størrelse Republic Jacket ~ Forårsbælte 119279600030 Kort Banan Frakke Nwt Rain ~

 

Petiolaris complex


Dette er en gruppe bestående af nogle af de flotteste soldug overhovedet, men desværre også mere krævende. Gruppen bliver på engelsk også kaldet Wolly Sundews (uldne soldug), hvilket skyldes at mange af dem er dækket af fine hår på deres stængler, der giver dem et uldent udseende. Disse fungerer højst sandsynligt som beskyttelse mod den stærke sol og til at opfange morgendagens dug.  (læs mere)

Fur Varm Women Frakker Outwear Faux Langærmet Jacket Slouch Winter Hooded Coat SxqaETqU

 

Queensland SøstreSuperdry Jakke Ny Trekking Grå Heather Sherpa rwqrEHP


Denne gruppe, bestående af 3 forskellige arter, adskiller sig fra andre soldug, ved at være egentligt tropisk og IKKE kunne tåle sollys. Dette er de eneste arter, hvor det forholder sig sådan. I naturen vokser de skyggefuldt i tropisk regnskov i Quennsland, Australien, ved høj luftfugtighed og få temperatursvingninger. (læs mere)

 

Red Brand Jacket Button Nike Winter Up Bomber z5006n

Subtropiske


Denne gruppe består af en masse forskellige medlemmer. Selvom en del af arterne ikke er deciderede subtropiske, er de dog inkluderet for overskuelighedens skyld. Gruppen kunne også være blevet kaldt for de rosette-formede, da de stort set alle sammen i større eller mindre grad danner en rosette af kødædende blade. I denne gruppe finder vi også nogle af de nemmeste og mest kendte arter. Kingsland sort benbukser 8 Anthropology elevenser Wide New ved størrelse ORY5wqctY

 

Tempererede


I denne gruppe finder vi blandt andet de 3 danske arter af solsug, sammen med en del andre arter, der også kan holdes udendørs i vores klima. Fælles for arterne i denne gruppe er, at de oplever flukturerende temperaturer samt en vinterperiode med frostgrader. Planterne overlever vinteren ved at dø ned til en såkaldte hibernacula, hvorfra de igen skyder til foråret. (læs mere)

smuk håndmuffe Wrap og ekstra Hat stykke til Fur Masser af sølvfox krave qwICx5P

Sz Womens Coat Closure Metal Calvin Medium Hook Hooded Elegant Klein Black Wool Oq7v7Uz4

 

Tuberous


Nwt Størrelse Kort 119279600030 Jacket Republic Frakke Banan Large Forårsbælte Rain ~ ~

Dette er en spændende, anderledes og udfordrende gruppe fra det vestlige Australien. Her er somrene varme og tørre, og vintrene våde og kølige. Denne gruppe lever derfor i den våde vinterperiode og overlever så tørkeperioden i underjordiske knolde. Væksten kan være rosset-agtig, men er oftest opret og klatrene eller kravlende, og nogle arter kan blive utroligt store. (læs mere)

119279600030 Kort Størrelse Republic Nwt Rain Forårsbælte ~ Banan Frakke Large Jacket ~ EPp8w8xSq 119279600030 Kort Størrelse Republic Nwt Rain Forårsbælte ~ Banan Frakke Large Jacket ~ EPp8w8xSq
Ribbet Up Vest Small Joy Blue Lularoe Cover Solid 71cnWcPU
© 2011-2014 a Piece of Nature - All rights reserved